Acasă Uncategorized Bucuresti: Serviciile de informatii ale Internelor din Romania si Bulgaria vor avea...

Bucuresti: Serviciile de informatii ale Internelor din Romania si Bulgaria vor avea un plan comun de actiune

DISTRIBUIȚI

92782 – 09082010 – O delegaţie a Direcţiei Speciale de Protecţie Internă din cadrul Ministerului de Interne din Bulgaria, condusă de directorul acesteia, comisar de poliţie Rumen Ganev, va efectua o vizită de lucru la invitaţia directorului general al Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestor de poliţie Ştefan Pop.    

Scopul întâlnirii îl reprezintă semnarea Planului Comun de Acţiune privind cooperarea dintre Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor din România şi Direcţia Specială de Protecţie Internă din Republica Bulgaria, necesar legitimizării cooperării dintre cele două structuri.

Cu această ocazie vor fi abordate probleme aflate în atenţia celor două structuri, pe linia activităţilor de perfecţionare, a pregătirii profesionale – grupuri de lucru, sesiuni ştiinţifice, simpozioane şi seminarii organizate în domenii de interes comun.

De asemenea, se vor purta discuţii pe marginea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind cooperarea poliţienească transfrontalieră în materie penală şi a Acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind înfiinţarea şi funcţionarea Centrului Comun de Contact de cooperare poliţienească şi vamală, semnate la Vidin la 19 mai 2009, ca urmare a ratificării acestora şi a intrării lor în vigoare, atât în România, cât şi în Republica Bulgaria. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.