Acasă Uncategorized New York: O romanca, implicata in deturnarea a 800.000 de dolari stransi...

New York: O romanca, implicata in deturnarea a 800.000 de dolari stransi pentru Biserica Ortodoxa Greaca din SUA

DISTRIBUIȚI

93064 – 19082010 – Trei persoane, printre care o româncă, au deturnat peste 800.000 de dolari strânşi pentru Biserica Ortodoxă Greacă din Statele Unite, transmite Realitatea Tv.

Spiros Moshopoulos, în vârstă de 62 de ani, proprietarul companiei Spimos Enterprises, a organizat un joc de bingo, la care au participat mulţi imigranţi din America Latină. El a afirmat că banii strânşi vor fi donaţi Bisericii Ortodoxe Elene din SUA. Folosind o organizaţie caritabilă ca faţadă, el nu a fost nevoit să plătească taxe pentru banii încasaţi.

Parchetul a pus-o sub acuzare şi pe românca Daniela Rădulescu, în vârstă de 46 de ani, care s-a prezentat drept reprezentant al bisericii ortodoxe româneşti Sfinţii Constantin şi Elena. La adresa unde a spus femeia că se află biserica se află însă o locuinţă privată.

O a treia persoană, Tommy Skiada, în vârstă de 49 de ani, însărcinat cu securitatea la Spimos Enterprises, a fost arestată în acest dosar. Potrivit actului de acuzare, cei trei suspecţi au câştiga circa 830.000 de dolari în perioada ianuarie 2007 – februarie 2010.”Am cooperat îndeaproape anul trecut cu biroul procurorului general din Queens şi nu putem comenta acest caz, a afirmat, într-un comunicat, Biserica Ortodoxă Greacă din SUA.. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.