Acasă Uncategorized Bucuresti: Berceanu le critica si acuza pe colegele Udrea si Macovei

Bucuresti: Berceanu le critica si acuza pe colegele Udrea si Macovei

DISTRIBUIȚI

94056 – 21092010 Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a catalogat drept „fariseism” propunerile Elenei Udrea, care cerea ca membrii PDL să aleagă între afaceri şi politică. De critici nu a scăpat nici Monica Macovei, despre care spune că „dacă ar fi numai Macovei, partidul ăsta n-ar mai avea nicio legătură cu nimic.Senatorul PDL Radu Berceanu ironizează măsurile de integritate propuse de europarlamentarul democrat-liberal Monica Macovei. „Zicem că de mâine cine are afaceri nu mai are ce căuta în politică.

 

 

 

 

 

 

 

Aşa, şi ? X are afaceri şi le trece pe numele lui fiu-su sau al lui unchiu-su ? Şi atunci sunt ascunse şi se fac intervenţii mai ceva ca până acum. Un partid de dreapta se sprijină pe oameni de afaceri. Cum îi reprezintă ea, acolo, la Bruxelles ? Dacă ar fi numai Monici Macovei, partidul ăsta n-ar mai avea nicio legătură cu nimic”, a spus Berceanu, citat de Antena 3.

Potrivit Monicăi Macovei, democrat-liberalii cu funcţii de stat trebuie să aleagă între afaceri şi politică. Mai mult, cei care au probleme cu justiţia ar urma să fie excluşi din partid. Propunerile au fost prezentate în urmă cu câteva luni şi de vicepreşedintele Elena Udrea, criticată la rândul ei de Berceanu.

„Cineva a întrebat-o pe Elena Udrea dacă se referă şi la soţi şi a spus că nu. Mi se pare de un fariseism colosal. Soluţia e ca toţi să-şi declare afacerile şi să fie totul transparent”, spune Berceanu.

Ideea Monicăi Macovei are şi susţinători printre democrat-liberali. Între aceştia, deputatul Sever Voinescu. Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase crede că este prea devreme să se discute despre un cod de integritate în PDL. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.