Acasă Uncategorized Dorina Tiron, director general al CNADNR, demisă de ministrul Anca Boagiu

Dorina Tiron, director general al CNADNR, demisă de ministrul Anca Boagiu

DISTRIBUIȚI

94148 – 23092010 – Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a demis-o pe Dorina Tiron, director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Decizia ministrului, intervenită în 22 septembrie, este consecința rezultatelor preliminare ale controlului dispus de Anca Boagiu la CNADR. Potrivit documentelor, managementul în cadrul CNADNR a fost defectuos. În perioada imediat următoare controlul va fi extins asupra tuturor activităţilor derulate de CNADNR în ultimii ani.

 

 

 

 

 

 

 Anca Boagiu este de părererăspunderea pentru proastele rezultate ale CNADR trebuie să fie nu doar politică, ci și managerial. Atribuţiile Dorinei Tiron au fost preluate temporar de Liviu Costache, director coordonator proiecte autostrăzi în cadrul Companiei.

Dorina Tiron se afla la al doilea mandat la conducerea Companiei de Autostrăzi. Primul mandat a fost preluat de la Emilian Liviu Dâmboiu care a renunţat la funcţie în septembrie 2006.  Tiron a rămas în funcţie până în aprilie 2007, când a fost înlocuită de Mihai Grecu. După ce a renunţat la funcţia din CNADNR, Dorina Tiron s-a întors la poziţia de director al DRDP Iaşi, funcţie pe care o ocupase anterior. A rămas în Iaşi până în martie 2009, când ministrul Radu Berceanu a investit-o cu un nou mandat de director general al CNANDR. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.