Acasă Uncategorized Alba Iulia: Multi parlamentari PDL vor sa plece din partid, sustine deputatul...

Alba Iulia: Multi parlamentari PDL vor sa plece din partid, sustine deputatul Calin Potor

DISTRIBUIȚI

94403 – 01102010 – Deputatul independent de Alba Călin Potor, membru al PDL până în urmă cu aproape două luni, a declarat, joi, la Alba Iulia, că şi alţi parlamentari PDL, îndeosebi din zona Capitalei, vor să plece din partid.

“Sunt colegi deputaţi care ar fi vrut să plece de săptămâna trecută din PDL. Nu vă dau nume, sunt oameni care au dorit să plece, au rămas din motive pe care eu le-am înţeles”, a spus parlamentarul de Alba. “Sunt oameni care vor să facă o nouă construcţie, cel puţin ei aşa o văd, un proiect pentru România, un proiect pentru anul 2020, un proiect la care să participe, pe lângă tineri deputaţi, oameni din zona businessului, sindicatelor, din sfera băncilor, a finanţelor”, a declarat Potor.

Acesta a dezvăluit că este vorba de “un proiect de dreapta”, la care a fost şi el “curtat” să se alăture. “Deocamdată doresc să rămân independent”, a subliniat fostul deputat PDL. Fost vicepreşedinte al PDL Alba şi ex-preşedinte al organizaţiei municipale Alba Iulia, Călin Potor susţine că la nivelul conducerii filialei judeţene Alba ar exista neînţelegeri. “Ceva se întâmplă între ei (n.red.: preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, şi prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel)”, a opinat deputatul Potor. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.