Acasă Uncategorized Bucuresti: PNL si PSD depun impreuna noua motiune de cenzura

Bucuresti: PNL si PSD depun impreuna noua motiune de cenzura

DISTRIBUIȚI

95296 – 28102010 – PNL şi PSD vor depune împreună noua moţiune de cenzură, ca urmare a asumării răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei, a anunţat, joi, liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa. Duşa a precizat că textul va fi comun şi că va fi finalizat vineri. „Nu ne-ar fi foarte greu să elaborăm textul care să corespundă şi care să scoată în evidenţă neajunsurile acestei legi, ce efecte va avea pe termen lung mai ales în Ardeal. Un lider eficient se îngrijeşte să strângă semnăturile necesare.

 

 

 

 

 

Vom avea toate semnăturile necesare”, a precizat Mircea Duşa.

El a mai spus că moţiunea are şanse deoarece crede că, spre deosebire de moţiunea precedentă, reprezentanţii puterii nu vor aplica aceeaşi tactică, „de a răpi dreptul unui parlamentar de a vota”.

Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu anunţase anterior că liberalii au început strângerea de semnături şi elaborarea moţiunii de cenzură pe care o vor depune după asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei.

Conform Constituţiei, dacă o moţiune de cenzură a fost respinsă, deputaţii şi senatorii care au semnat-o nu mai pot iniţia, în aceeaşi sesiune, o nouă moţiune de cenzură, cu excepţia cazului în care Guvernul îşi angajează răspunderea. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.