Acasă Uncategorized Bucuresti: Preturi mici pentru pensionari in Piata Obor pe 30 si 31...

Bucuresti: Preturi mici pentru pensionari in Piata Obor pe 30 si 31 octombrie

DISTRIBUIȚI

95318 – 29102010 –  Pe 30 şi 31 octombrie a. c., toţi pensionarii sunt aşteptaţi în noua Piaţă Obor pentru a se aproviziona cu marfă de calitate la preţuri accesibile, în cadrul proiectului „Cămara Pensionarului” realizat de Primăria Sectorului 2.

O serie de producători agricoli din ţară au apreciat iniţiativa şi au fost de acord să-şi vândă marfa la preţuri mici, la cele peste 50 de tarabe, care vor fi amenajate special în piaţă şi rezervate în exclusivitate pensionarilor. Primăria a decis ca, împreună cu producătorii agricoli, să realizeze această facilitate, în contextul economic actual, când pensiile sunt scăzute, pentru a permite astfel persoanelor de vârsta a treia să se aprovizioneze de iarnă cu cele necesare traiului.

Lista preţurilor percepute este următoarea:  cartofi – 1 leu / kg, ceapă – 1 leu / kg, gogoşari – 2 lei / kg, gogonele – 1,5 lei / kg, varză – 0.8 lei / kg, mere – 1,2 lei / kg.

Pentru a beneficia de aceste preţuri persoanelor de vârsta a treia trebuie să aibă asupra lor talonul de pensie. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.