Acasă Uncategorized Bucuresti: Victor Ponta acuza ca jandarmii au primit munitie

Bucuresti: Victor Ponta acuza ca jandarmii au primit munitie

DISTRIBUIȚI

95260 – 27102010 Preşedintele PSD, Victor Ponta, a acuzat că jandarmii care asigură ordinea publică la protestul de miercuri ar fi primit muniţie şi li s-ar fi  comunicat că va avea loc o lovitură de stat. Ministerul de Interne şi Jandarmeria neagă această informaţie, relatează Realitatea TV.

Ponta a declarat că are informaţii, chiar din rândul jandarmilor, că li s-ar fi dat muniţie. „Din păcate, România este un duşman pentru Băsescu. Jandarmilor li s-a spus că astăzi va fi o lovitură de stat. Li s-a dat muniţie. Fac un apel să înţeleagă că nu trebuie să facă ceea ce le spune Băsescu, aşa cum n-au făcut nici când le-a spus Ceauşescu să tragă în oameni. Este foarte grav ce se întâmplă. Credem în continuare că democraţia poate fi salvată. Ne aflăm într-un moment prin care România n-a mai trecut din decembrie ’89”. Uitaţi-vă câţi jandarmi sunt aici. Ca să ce? Să se lupte cu poporul român? Şi ei fac parte din poporul român”, a spus Ponta.

De cealaltă parte, însă, Ministerul de Interne neagă acuzaţiile care i-au fost aduse. „Este o minciună a domnului Ponta. Îi recomand să devină un om serios, dacă vrea să conducă. Este o declaraţie politică”, a declarat ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.