Acasă Uncategorized Bucuresti: Zilele Cartofului si Verzei Romanesti in Piata Obor

Bucuresti: Zilele Cartofului si Verzei Romanesti in Piata Obor

DISTRIBUIȚI

95049 – 20102010 – Primăria Sectorului 2 organizează la sfârşitul acestei săptămâni, în noua piaţă Obor, Zilele Cartofului şi Verzei Româneşti. Sunt aşteptaţi, pe 23 şi 24 octombrie, ţărani care vor aduce peste 50 de tone de cartofi şi peste 40 de tone de varză. Renumiţi producători din judeţele specializate în cultivarea cartofului şi a verzei se vor întrece în expunerea celor mai reuşite sortimente de mărfuri pe care le vor aduce din câmp direct în Capitală şi care i-au făcut deja celebri pentru calitatea lor deosebită, net superioară faţă de produsele similare din import.

Prin această iniţiativă, Primăria Sectorului 2 urmăreşte să încurajeze consumul de legume autohtone care este bazat pe creşterea acestora în condiţii naturale, fără chimicalele folosite în diverse ţări şi care sunt dăunătoare consumatorilor.

Pe lângă multitudinea de legume şi fructe de pe tarabe, cumpărătorii vor putea asista şi la programul artistic susţinut de o serie de interpreţi îndrăgiţi de muzică populară care vor contribui la crearea unei adevărate atmosfere de sărbătoare de la care nu vor lipsi nici mici, pastrama, mustul şi vinul. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.