Acasă Uncategorized Cluj Napoca: Fostul prefect de Cluj a fost trimis in judecata

Cluj Napoca: Fostul prefect de Cluj a fost trimis in judecata

DISTRIBUIȚI

94718 – 11102010 – Călin Platon, fostul prefect de Cluj, a fost trimis în judecată, în dosarul în care este acuzat de uciderea unui copil într-un accident de circulaţie. Dosarul privind trimiterea în judecată a fost înregistrat, luni, la Judecătoria Cluj Napoca. Platon a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, iar instanţa de judecată va trebui să se pronunţe până marţi dacă fostul prefect va fi judecat în stare de arest sau în stare de libertate, având în vedere că-i expiră mandatul de arestare preventivă.

 

 

 

 

Pe 28 august, fostul prefect de Cluj Călin Platon a accidentat o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni şi care era însoţită de copilul său de trei luni. Din cauza traumatismelor suferite, copilul accidentat cu maşina a murit după două zile. Călin Platon avea permisul suspendat în momentul accidentului, pentru depăşirea vitezei legale.

Judecătoria Cluj-Napoca a decis, pe 30 august, ca fostul prefect de Cluj să fie cercetat în stare de arest. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.