Acasă Uncategorized Bucuresti: Anunt umanitar: Politistul din Targoviste ranit grav pe 4 septembrie are...

Bucuresti: Anunt umanitar: Politistul din Targoviste ranit grav pe 4 septembrie are nevoie de ajutor

DISTRIBUIȚI

95804 – 15112010 – Starea de sănătate a polițistului Codruț Olaru  a evoluat extrem de puțin, în ciuda intervențiilor chirurgicale și a efortului medicilor de a-l ajuta. În raportul medical din data de 11 noiembrie se arată că starea neurologică a cunoscut o evoluţie lent favorabilă: reacţionează la stimuli, deschide ochii şi urmăreşte cu privirea, însă, este în stare vegetativă persistentă.

Medicii au recomandat părinţilor lui Codruţ recuperarea medicală într-un spital specializat din Germania sau Austria. Acolo, cheltuielile cu spitalizarea şi recuperarea se vor ridica la minimum 75.000 de euro.

Efortul financiar este, însă, peste posibilităţile materiale ale părinţilor lui Codruţ Oprea.

Până acum, prin eforturile colegilor şi ale Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex”, s-a strâns suma de 25.000 de euro. Pentru a mai putea spera în recuperarea tânărului polițist, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex” face apel la toţi cei care pot să ajute, să doneze orice sumă de bani în conturile RO45_BPOS_7150_0513_131E_UR01 sau RO13_BPOS_7150_0513_131R_ON01. Conturile sunt deschise pe numele fratelui Nicolae Angel Oprea. Contact: tel. 0769487822; e-mail: angel.oprea@yahoo.com.

Poliţistul Codruţ Oprea din Târgovişte a fost lovit cu o sticlă în cap, în data de 4 septembrie 2010, de un membru al unei grupări infracţionale. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a intrat în comă profundă, diagnosticul dat de medici fiind traumatism cranio-cerebral grav. A fost supus la două intervenţii chirurgicale de mare risc pentru îndepărtarea hematomului de la nivelul creierului şi pentru efectuarea unei decompresiuni cerebrale. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.