Acasă Uncategorized Bucuresti: Sulfina Barbu sustine ca refacerea Aliantei D. A. este o problema...

Bucuresti: Sulfina Barbu sustine ca refacerea Aliantei D. A. este o problema de timp

DISTRIBUIȚI

95800 – 15112010 – Refacerea Alianţei D.A. este doar o problemă de timp, ”până se calmează Crin Antonescu, care, la ora actuală, este puţin confuz şi surescitat”, a declarat, duminică, Sulfina Barbu. Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL susţine că a votat, în cadrul Biroului Permanent Naţional al PDL, în favoarea participării formaţiunii politice la discuţiile de luni, iniţiate de liderul PNL, Crin Antonescu, întrucât „într-un moment atât de greu, orice deschidere spre dialog este de apreciat”.

„Dar reacţia aiuritoare a lui Crin Antonescu mă face să spun că PDL trebuie să mai aştepte, până când se calmează Crin Antonescu sau PNL îşi aduce liderul cu picioarele pe pământ. Construcţiile politice cer maturitate şi înţelepciune. Iar în ultima perioada Crin Antonescu este din păcate un pic confuz şi surescitat. Declaraţiile şi acţiunile sale sunt contradictorii nu numai pentru noi ceilalţi, ci şi pentru liberali”, susţine deputatul PDL.

Sulfina Barbu a mai declarat că există mulţi oameni, atât în PNL, cât şi PDL, care îşi doresc apropierea celor două partide. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.