Acasă Uncategorized Chisinau: Premierul Filat este multumit de rezultatul obtinut de partidul sau in...

Chisinau: Premierul Filat este multumit de rezultatul obtinut de partidul sau in alegeri

DISTRIBUIȚI

96267 – 29112010 –   Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), premierul Vlad Filat, a declarat într-un briefing că aceia care au câştigat alegerile sunt cetăţenii Republicii Moldova, comunică Agenţia DECA-press.

Premierul s-a arătat mulţumit de faptul că PLDM a reuşit să-şi crească rezultatele de mai bine de două ori timp de un an.

Referindu-se la partajarea portofoliilor în viitoarea coaliţie de guvernare, Vlad Filat a spus că, după anunţarea rezultatelor oficiale, urmează ca liderii celor trei partide necomuniste, care au trecut pragul electoral, să se reunească pentru a iniţia discuţii în acest sens.

Filat şi-a exprimat oarecum regretul că celor trei partide nu le-a ajuns puţin pentru o majoritate confortabilă în Parlament, lăsând să se înţeleagă că nu va admite o coaliţie cu PCRM.

Potrivit datelor prealabile, Partidul Liberal Democrat din Moldova a acumulat la alegerile din 28 noiembrie a.c. – 28,6% din sufragii. La alegerile anticipate din 29 iulie 2009 PLDM acumulase 16,57%. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.