Acasă Uncategorized Bucureşti: Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Ne-aţi ucis viitorul!”

Bucureşti: Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Ne-aţi ucis viitorul!”

DISTRIBUIȚI

96922 – 23122010 – Un bărbat cu vărsta în jur de 40 de ani, s-a aruncat joi dimineaţa, de la unul  dintre balcoanele Parlamentului, chiar înaintea discursului pe care urma să-l ţină premierul Emil Boc. Bărbatului i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la spital cu ambulanţa. Se pare că omul ar fi strigat „Pentru tine, Boc”, în timp ce s-a aruncat. De asemenea, el avea scris pe tricou „Ne-aţi ucis viitorul!”, iar în timp ce era scos pe targă din sală a strigat: “Libertate!”.

 

 

 

 

 

 

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR.

Incidentul a interupt activitatea Parlamentului care votează astăzi cea de-a doua moţiune de cenzură depusă de Opoziţie pe Legile salarizării.

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat că pacientul care a fost luat de la Parlament a ajuns la Spitalul Universitar. Acesta este conştient, iar din primele examinări se pare că este vorba despre o fractură. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.