Acasă Uncategorized Bucureşti: Cinci membri ai CA al TVR cer demiterea Rodicăi Culcer

Bucureşti: Cinci membri ai CA al TVR cer demiterea Rodicăi Culcer

DISTRIBUIȚI

96942 – 23122010 – Cinci membri ai Consiliului de Administraţie al TVR au înaintat miercuri o solicitare scrisă de demitere a directorului de la Ştiri, Rodica Culcer, documentul urmând să fie înaintat şi comisiilor de Cultură ale Parlamentului, relatează Inpolitics.

Rodica Culcer este acuzată de către semnatari, între care Anne Jugănaru, Claudiu Brânzan şi Sorin Burtea, de mai multe abateri, încluzând organizarea unor concursuri trucate în cadrul departamentului său, ori refuzul categoric de a se prezenta la audieri în faţa Comisiei de Etică şi a Consiliului de Administraţie, după celebrul scandal Adrian Păunescu. De menţionat că reprezentanta PNL, Lucia Hossu Longin, a cerut iniţial un timp de gândire, apoi a anunţat că refuză să semneze cererea de demitere, alături de cei cinci iniţiatori.

Surse din CA au declarat joi, că e posibil ca Rodica Culcer să fie solicitată să dea explicaţii şi pentru decizia TVR de a întrerupe, inexplicabil, emisia după incidentul de la Parlament, când un bărbat s-a aruncat de la balconul sălii de şedinţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.