Acasă Uncategorized Bucureşti: Crin Antonescu: “Nu există nicio posibilitate de alianţă între PNL şi...

Bucureşti: Crin Antonescu: “Nu există nicio posibilitate de alianţă între PNL şi PDL şi Traian Băsescu”

DISTRIBUIȚI

96434 – 06122010 – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni, că Traian Băsescu şi PDL „se comportă ca nişte terorişti”. „Aşa cum a fost consecvent în această poziţie încă din anul 2006, fără nicio excepţie, spre deosebire de alţii, PNL nu negociază cu teroriştii, cum se spune, cu ghilimele. Faţă de această ţară, de cetăţenii acestei ţări, faţă chiar de oamenii care i-au votat, Traian Băsescu şi PD se comportă ca nişte terorişti. Nu există niciun fel de punte de legătură şi nicio posibilitate de alianţă între PNL şi PDL şi Traian Băsescu.

 

 

 

 

Noi suntem un partid al cărui proiect politic major este reconstrucţia din temelii a statului român în sensul transformării sale dintr-un stat duşman al cetăţeanului, aşa cum, din păcate, este acum, într-un stat partener al cetăţeanului. O grupare politico-financiară cu comportamente de tip mafiot ca PD şi oamenii lui Traian Băsescu nu pot fi, în mod natural, partenerii noştri într-o asemenea construcţie”, a spus Antonescu, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al partidului.

Liderul PNL a caracterizat zvonurile privind o posibilă apropiere dintre PNL şi PDL ca fiind doar nişte „speculaţii jalnice”, care vin în general din zona democrat-liberalilor. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.