Acasă Uncategorized Budapesta, Ungaria: Crăciunul va fi sărbătorit româneşte în Ungaria

Budapesta, Ungaria: Crăciunul va fi sărbătorit româneşte în Ungaria

DISTRIBUIȚI

96837 – 20122010 – Craciunul va fi sarbatorit romaneste atat de cei mici, cat si de cei mari din Ungaria in aceasta saptamana, transmite Romanian Global News, preluată de Prompt Media. Cu mic cu mare, locuitorii satului Sacal vor intampina Craciunul cu poezii si colinde la Casa de Cultura din localitate. Invatatoarea de limba romana, Eva Boncza Túri, ajuta elevii clasei a III-a la intocmirea scenetei “Vifleemul”, care va fi prezentata in cadrul serbarii de Craciun pe 21 decembrie, de la orele 9.00.

 

 

 

 

 

 Programul de Craciun sustinut de cei aproape 130 de elevi ai scolii generale din Furta
va avea loc la Casa de Cultura pe 21 decembrie, cu incepere de la orele 15.00. Spectacolul copiilor a devenit un program de mare amploare, fiind unul placut si mult asteptat de catre locuitorii satului.

Datorita relatiilor de prietenie tot mai bune dintre gradinitele din Peterd, Apateu si Mezősas, pe 22 decembrie, gradinita din Peterd va gazdui sarbatoarea de Craciun a copiilor de la cele trei gradinite. Programul comun, care anul trecut a avut loc la gradinita din Apateu, a inceput dimineata la orele 9.00, cu un spectacol de papusi.

La fel ca in fiecare an, pe 24 decembrie, in seara Ajunului de Craciun, scolarii din Bedeu vor umbla din casa-n casa la oamenii din sat sa le colinde si sa le ureze “Sarbatori fericite!”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.