Acasă Uncategorized Bistrita: Ponta: „Alianta PSD-ACD trebuie incheiata cel târziu până la 1 martie”

Bistrita: Ponta: „Alianta PSD-ACD trebuie incheiata cel târziu până la 1 martie”

DISTRIBUIȚI

97671 – 21012011- Presedintele social-democratilor, Victor Ponta, sustine că Alianta PSD cu Alianta de Centru-dreapta (PNL+PC) trebuie incheiata cel tarziu pana la data de 1 martie, pentru ca, in caz contrar, aceasta risca sa nu se mai realizeze.„Boala lunga, moarte sigura. Pana la 1 martie ne hotaram: ori facem alianta, ori nu o mai facem. Daca o tinem mult prea mult, dupa aceea domnul Antonescu o sa fie intrebat mereu de ce a zis Ponta si eu o sa fiu mereu intrebat de ce a zis domnul Antonescu. Asa ca pana la 1 martie cred ca e un termen absolut necesar”, a mai spus Vctor Ponta, vineri, la Bistrita, in timpul unei intalniri cu reprezentantii din Transilvania ai partidului pe care il conduce.El a precizat, insa, ca decizia finala in legatura cu aceasta alianta va fi luata in forurile statutare ale PSD: „Pentru mine, fiecare organizatie este importanta.

 

 

 

 

Nu vreau sa facem niciun fel de gest politic care pana la urma sa dezavantajeze o organizatie judeteana. In acelasi timp, insa, nici nu o sa sacrificam un proiect national doar pentru o problema locala sau personala”.

Liderul PSD a sustinut ca, daca PSD si ACD vor reusi sa formeze viitoarea guvernare, Executivul va fi format pe principii paritare, insa la alegerile locale candidatii vor fi desemnati prin sondaje. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.