Acasă Uncategorized Braşov: Jaf la un bancomat din Braşov

Braşov: Jaf la un bancomat din Braşov

DISTRIBUIȚI

97279 – 10012011 – Hotii au spart, luni, dimineata, un bancomat aflat la intrarea in CET Brasov a fost spart. Conform Poliţiei Braşov, jaful s-a petrecut in jurul orelor 3.30, paznicul unitatii fiind atacat si lovit cu o ranga de patru-cinci persoane care aveau cagule pe fata.

Atacatorii au intrat in incinta societatii sarind gardul si ajungand apoi in camera in care se afla bancomatul si unde era si paznicul.

Jefuitorii l-au imobilizat pe paznic si au taiat cu un flex usa bancomatului, de unde au sustras banii. Nu se stie inca suma care a fost furata.

Bancomatul nu avea sisteme de siguranta corespunzatoare, nu avea senzori, iar in preajma acestuia nu exista camere video de supraveghere. De asemenea, bancomatul nu era conectat la dispeceratul unei firme de paza.

Daca bancomatul ar fi fost conectat la un dispecerat al unei firme de paza s-ar fi intervenit in maximum cinci minute si nu s-ar fi ajuns la o asemenea situatie, mai ales ca atacatorii se pare ca au stat in unitate intre 15 si 30 de minute, sustin reprezentantii Politiei.

Paznicul a fost transportat la Spitalul Judetean Brasov, insa starea lui este stabila. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.