Acasă Uncategorized Bucureşti: Doi dintre generalii de la MAI acuzaţi de concursuri ilegale, decoraţi...

Bucureşti: Doi dintre generalii de la MAI acuzaţi de concursuri ilegale, decoraţi de Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI

97087 – 04012011 – Ministrul Internelor, Traian Igas, l-a demis pe directorul general al Directiei Generale Management Resurse Umane din MAI, Adrian Patrascu, in legatura cu neregulile depisatate de Corpul de Control fata de modul in care Jandarmeria a deblocat trei posturi de ofiter si a organizat, in octombrie 2010, concursul pentru ocuparea acestora. In urma aceluiasi control, prim-adjunctul sefului Jandarmeriei Romane, generalul de brigada Gheorghe Nicolaie Rugina, urmeaza sa fie cercetat de Consiliul de Judecata al MAI, transmite Optimal Media.

Cei doi au fost decorati, in decembrie 2010, de presedintele Traian Basescu, „pentru rezultatele remarcabile obtinute in activitatea profesionala”. Cu un an in urma, Adrian Patrascu a fost inaintat la gradul de chestor de politie printr-un decret semnat in decembrie 2009 de seful statului.

In ceea ce il priveste pe generalul de brigada Gheorghe Nicolaie Rugina, acesta a fost numit in functia de prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane in octombrie 2009, de catre ministrul de Interne din acea perioada, Vasile Blaga.

Surse din MAI au declarat ca propunerile de decorare a celor doi au fost formulate si inaintate catre presedintie de catre fosta conducere a ministerului, prin urmare anterior derularii cercetarii Corpului de Control.  www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.