Acasă Uncategorized Bucureşti: Încă două autoturisme furate, descoperite la frontiere

Bucureşti: Încă două autoturisme furate, descoperite la frontiere

DISTRIBUIȚI

97372 – 12012011Poliţiştii de frontieră au depistat două autoturisme – un Chrysler model 300 şi un Ssang Yong, în valoare totală de 27.000 de euro, declarate ca fiind furate din Germania, respectiv România.

Poliţiştii de frontieră au identificat, marţi, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei un autoturism de teren marca Ssang Yong, condus de Nicolae B., în vârstă de 44 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. În urma verificărilor, s-a constatat că maşina în cauză este reclamată furată din România de la sfârşitul anului trecut. Conducătorul maşinii a declarat că a cumpărat autoturismul de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte şi nu ştia că acesta este furat.  Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Nicolae B. dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureş până la finalizarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Constanţa au oprit în trafic, luni, pentru control, pe o stradă din municipiul Mangalia, un autoturism marca Chrysler model 300, înmatriculat în Germania, condus de românul I.A. domiciliat în judeţul Constanţa. În urma verificărilor a reieşit că autoturismul figurează furat din Germania de la începutul anului 2010. Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autoturismul de la G. C. din Mangalia în cursul lunii iulie 2010, fără să ştie că acesta este furat. Faţă de cele două personae s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul G.N. Mangalia până la finalizarea cercetărilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.