Acasă Uncategorized Bucureşti: Procedură nouă de stabilire a taxei de poluare auto

Bucureşti: Procedură nouă de stabilire a taxei de poluare auto

DISTRIBUIȚI

97728 – 24012011- Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a elaborat proiectul de ordin privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui ANAF nr.986/ 2008 pentru aprobarea procedurii privind stabilirea taxei pe poluare pentru autovehicule

            Prin dispoziţiile art. I pct. 3 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.118/ 2010 privind modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.50/2008, pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, s-au adus modificări referitoare la situaţiile pentru care se datorează taxa pe poluare pentru autovehicule.

            Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2011 obligaţia privind plata taxei pe poluare pentru autovehicule intervine şi în situaţia reintroducerii în parcul naţional a unui  autoturism, în cazul în care, la momentul scoaterii sale din parcul naţional, i s-a restituit ultimului proprietar valoarea reziduală a taxei.

            Procedura privind stabilirea taxei pe poluare pentru autovehicule a fost aprobată prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.986/ 2008, cu modificările şi completările ulterioare.

            Având în vedere noile dispoziţii legale, cu intrare în vigoare de la 1 ianuarie 2011,  este necesară modificarea şi completarea prevederilor acestui act normativ  www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.