Acasă Uncategorized Peste 100 de mistreţi împuşcaţi în prima zi a vânătorii de la...

Peste 100 de mistreţi împuşcaţi în prima zi a vânătorii de la Balc

DISTRIBUIȚI

97693 – 23012011- Miliardarii invitaţi la partida de vânătoare de la Balc s-au trezit dis de dimineaţă şi aleargă din nou după mistreţi, după ce sâmbătă au împuşcat peste 100 de porci. Sâmbătă seară, musafirii s-au delectat cu şorici şi jumări, pe lângă multe alte bunătăţi oferite de Ion Ţiriac, transmite Antena 3.

Prima zi a vânătorii de la Balc s-a încheiat după orele 18.00. Cu raniţele pline, vânătorii s-au retras la vila de pe domeniul omului de afaceri. Ion Ţiriac le-a pregătit invitaţilor săi o petrecere surpriză, cu mâncăruri alese şi muzică tradiţională.

Bilanţul primei zile de vânătoare a fost bun: au fost împuşcaţi peste 100 de mistreţi. Iar cu toţii speră ca şi în a doua zi prada să fie la fel de mare. Invitaţii lui Ţiriac sunt ajutaţi de localnici.

150 de gonaci au fost angajaţi şi alţi 50 de vânători. Pentru ei, fiecare partidă de vânătoare e mană cerească. Potrivit unor surse, anul acesta un gonaci va primi pentru o zi de vânătoare 50 de lei, un vânător – 75 de lei, iar cei care transportă animalele cu maşinile – 130 de lei.

Peste 700  de mistreţi se află în pădurile de pe domeniul de la Balc.

Duminică este ultima zi a vânătorii de la Balc. Va avea loc o singură goană, oaspeţii urmând să plece în cursul după-amiezii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.