Acasă Uncategorized Ploieşti: Principalul suspect în jaful de un milion de euro, prins la...

Ploieşti: Principalul suspect în jaful de un milion de euro, prins la Valea Călugărească

DISTRIBUIȚI

97784 – 26012011- Suspectul principal în jaful de un milion de euro de la Ploieşti a fost prins marţi seara. Tânărul de 16 ani se întorsese în Valea Călugărească, la casa în ale cărei ziduri a ascuns 27.000 de euro, transmite Realitatea Tv.

Poliţiştii au mers la Valea Călugărească după ce au aflat că un băiat sărac, de 16 ani, a făcut un chef şi le-a aruncat 2.000 de euro lăutarilor. A urmat o percheziţie în casă şi au fost găsiţi zidiţi 27.000 de euro.

Tânărul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. La audieri, băiatul de 16 ani a spus că a avut încă un complice. După lovitură, cel mai probabil, acesta a fugit în Italia. Tânărul le-a mai povestit anchetatorilor că din ziua jafului şi până acum a stat în mai multe hoteluri şi pensiuni din Prahova şi din judeţele vecine.

Politia are un cerc de suspecţii. Este vorba de opt persoane care erau de negăsit.

După ce au luat milionul, cei trei suspecţi principali au zidit o parte din banii furaţi. 27.000 de euro au fost găsiţi ascunşi în casele a trei suspecţi din comuna Valea Călugărească. Pe de altă parte, suspecţii principali au intrat în contact cu alte cinci persoane, dintre care una a fugit în Italia, iar alte patru au fost prinse la Nădlac când încercau să treacă graniţa. Dintre aceştia, un bărbat a fost arestat pentru 29 de zile deoarece este bănuit că l-ar fi jefuit de 10.000 de euro pe unul dintre cei trei suspecţi principali.

Furtul de un million de euro a fost reclamat la Poliţia Ploieşti pe 16 aianuarie a. c. O femeia a spus că avea banii din tranzacţii imobiliare şi îi ţinea ascunşi într-o casă nelocuită, într-n geamantan ascuns sub o scară. Poliţiştii au crezut povestea doar când femeia le-a arătat că a retras banii din bancă în urma cu aproape doi ani. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.