Acasă Uncategorized Bucureşti: Alianţa de Centru-Dreapta îl acuză pe Oprescu de complicitate tacită cu...

Bucureşti: Alianţa de Centru-Dreapta îl acuză pe Oprescu de complicitate tacită cu Udrea

DISTRIBUIȚI

98687 – 24022011 – „Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator iau act cu dezamăgire şi îngrijorare de pasivitatea complice a primarului general Sorin Oprescu faţă de tentativa Elenei Udrea şi a grupului său de interese politico-financiare de a pune mâna pe toţi banii publici ai Bucureştiului prin promovarea aşa-numitei <<Legi a Capitalei>>. Ne exprimăm regretul că Sorin Oprescu a înţeles să răspundă apelurilor noastre privind declanşarea procedurilor de organizare a unui referendum local, prin care bucureştenii să se pronunţe dacă sunt sau nu de acord cu escrocheria legislativă a Elenei Udrea, cu asigurări publice că va declanşa referendumul <<mai la vară>>, sau la <<Sfântul Aşteaptă>>. Însă vremea miştourilor ieftine a trecut”, se arată într-un comunicat de presă al al organizaţiei din Bucureşti a Alianţei de Centru Dreapta, transmite Realitatea .

„Apreciem că dl. primar general Sorin Oprescu a irosit şi ultima şansă de a-şi proba buna-credinţă faţă de bucureşteni, prin refuzul său de a declanşa procedurile de organizare a referendumului pentru Bucureşti în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni, 28 februarie 2011. Amânarea cu încă o lună a declanşării referendumului le oferă Elenei Udrea şi mafiei din spatele acesteia şansa de a trimite aşa-zisa <<Lege a Capitalei>> în dezbaterea Parlamentului dominat de clica PD, fără ca bucureştenii să poată folosi singura armă prin care ne pot sancţiona pe toţi: votul.

I-am cerut public primarului general Sorin Oprescu să rămână partenerul bucureştenilor. Din păcate, a ales să devină partenerul Elenei Udrea. Identitatea de viziune cu Elena Udrea privind viitorul Bucureştiului, exprimată public de primarul general prin sintagme de genul <<să fie un buget, şi nu şapte>>, <<să rămână primarii, dar să le luăm competenţele>>, devine complicitate tacită cu Elena Udrea  în ignorarea voinţei cetăţenilor Capitalei”, susţin Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone.

Reprezentanţii Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC Bucureşti, au decis declanşarea campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea referendumului local privind schimbarea organizării administrative a Capitalei, începând cu săptămâna 7-13 martie 2011. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.