Acasă Uncategorized Bucureşti: Crin Antonescu: Şeful ANAF trebuie să dea socoteală pentru mita din...

Bucureşti: Crin Antonescu: Şeful ANAF trebuie să dea socoteală pentru mita din vămi

DISTRIBUIȚI

98324 – 10022011 – PNL nu se va opune nici unei investigaţii cu privire la vameşii arestaţi în ultimele zile, dar aceste verificări ar trebui extinse şi la şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu. „Ca preşedinte PNL, nu am nici cea mai mică intenţie de a bloca extinderea unr cercetări amănunţite, legate de orice perioadă. Verificările trebuie extinse şi la şeful ANAF, Sorin Blejnar”, a spus Antonescu. Liderul liberal este de părere că şi membrii PNL trebuie investigaţi la fel de riguros ca şi oricare alt inculpat şi că este important pentru funcţionarea instituţiilor româneşti ca mecanismul politic să fie dus până la capăt, pentru a se evita astfel de situaţii pe viiitor.

„Ceea ceste important pt români şi pentru funcţionarea instituţiilor este ca după aceste anchete să scoatem până la capăt mecanismul politic şi să blocăm pe viitor schema”, a declarat Antonescu.

 

 

 

 

 

 

Antonescu a precizat că acela care ar trebui să dea socoteală pentru aceste infracţiuni de luare de mită este în primul rând directorul ANAF, Sorin Blejnar, care din 2009 şi până acum a fost responsabil cu numirea directă a şefilor de la direcţiile vamale din România. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.