Acasă Uncategorized Bucureşti: Elena Udrea vrea ca membrii PDL urmăriţi penal să fie suspendaţi...

Bucureşti: Elena Udrea vrea ca membrii PDL urmăriţi penal să fie suspendaţi din partid

DISTRIBUIȚI

98283 – 09022011 – Organizaţia PDL din Bucureşti va propune ca membrii de partid pentru care s-a început urmărirea penală să fie suspendaţi, a declarat, miercuri, preşedintele organizaţiei, Elena Udrea.Cazul Păsat a readus în interiorul PDL problema membrilor de partid care sunt cercetaţi penal. Elena Udrea spune că a găsit soluţia pentru organizaţia din Bucureşti, dar nu este exclus ca măsura să se aplice la nivel naţional.“Organizaţia PD-L Bucureşti va propune introducerea în statutul partidului a instituţiei suspendării membrilor de partid în situaţia începerii urmăririi penale împotriva acestora. Am discutat cu colegii de la Bucureşti despre impactul negativ pe care o anchetă penală a unui pedelist o are asupra imaginii partidului, în ansamblul său”, a declarat Elena Udrea, citată de Realitatea Tv.

„În acest context, am decis că suspendarea respectă, pe de o parte, prezumţia de nevinovăţie,

 

 

 iar, pe de altă parte prezintă o garanţie în plus asupra desfăşurării independente si corecte a unei anchete judiciare”, a adăugat Udrea.

„Referitor la cazul Păsat, fără să mă pronunţ asupra speţei în cauză şi având în vedere prezumţia de nevinovăţie de care trebuie să se bucure orice cetăţean al acestei ţări, cred că trebuie găsită o soluţie ca justiţia să îşi urmeze cursul. Ori, cea mai simplă soluţie ar fi demisia d-lui deputat din Parlament”, a mai spus şefa PDL Bucureşti. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.