Acasă Uncategorized Bucureşti: “Soldatul disciplinat” Blaga nu s-a decis să candideze pentru şefia PDL

Bucureşti: “Soldatul disciplinat” Blaga nu s-a decis să candideze pentru şefia PDL

DISTRIBUIȚI

98440 – 15022011 – Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat că va candida împotriva lui Emil Boc a preşedinţia partidului, dacă va ajunge la o astfel de concluzie. Blaga susţine că este „un soldat disciplinat al partidului” şi a afirmat că „nici pe departe” un anunţ privind candidatura sa nu va avea loc în această săptămână.

Secretarul general al PDL a mai spus că este întrebat zilnic, chiar somat să-şi facă publică decizia privind candidatura la şefia PDL, dar a precizat că o astfel de hotărâre trebuie luată în urma unei analize, urmată de o consultare a colegilor de partid.

Blaga a declarat totodată că Radu Berceanu „s-a grăbit” când a apreciat că alegerea sa în fruntea partidului ar aduce PDL un plus de 7% în sondaje. „Oricine, inclusiv Traian Băsescu, a fost ales de congresul partidului. Dacă oamenii au încredere în tine te aleg, cred că poţi să-i duci pe un drum bun. Dacă nu, nu”, a mai afirmat Blaga.

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că cea mai bună variantă în acest moment pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii este Vasile Blaga, care ar aduce PDL o creştere în sondaje cu 7% în 48 de ore de la alegere sa în fruntea partidului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.