Acasă Uncategorized Bucureşti: Tabără de două săptămâni la Oxford pentru cei mai buni elevi...

Bucureşti: Tabără de două săptămâni la Oxford pentru cei mai buni elevi pasionaţi de engleză

DISTRIBUIȚI

98720 – 25022011 – O tabără de vară de două săptămâni la Oxford, examene de competenţă lingvistică, cursuri şi dicţionare în limba engleză şi multe alte premii pot fi câştigate de elevii cu vârsta între 12 şi 17 ani, care cunosc limba engleză şisunt pasionaţi de cultura Marii Britanii, în cadrul Olimpiadelor Creativităţii în limba engleză, organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Mirunette International Education, British Council şi Fischer International. Înscrierea la concurs se face în perioada 1 februarie-22 martie 2011.Concursul „Paşaport pentru excelenţă” are ca scop stimularea creativităţii copiilor şi tinerilor. În acest sens,

 

 

 

 

 

 

limba engleză este folosită ca suport pentru testarea creativităţii participanţilor la nivelul inteligenţei vizuale,corelate cu gradul de cunoaştere al limbii străine.

Pentru a oferi şansa unui număr cât mai mare de elevi din întreaga ţară de a fi evaluaţi şi premiaţi în cadrul Olimpiadelor Creativităţii, cei care doresc, se pot înscrie prin completarea unui formular disponibil pe www.pasaportpentruexcelenta.ro.

În prima etapă, participanţii îşi vor demonstra creativitatea vizuală prin realizarea unei imagini representative care va ilustra morala unui cunoscut proverb britanic. Aplicaţia va conţine şi un scurt text, în limba engleză, prin care ei vor motiva alegerea făcută.

Primii elevi care se vor califica pentru cea de-a doua etapă a concursului vor fi anunţaţi pe 28 martie. Lista va fi însoţită şi de tema eseului pe care cei selectaţi îl vor redacta. Pe baza eseului şi cu ajutorul criteriilor anunţate, juriul va desemna cei mai buni 20 de copii şi tineri care vor participa, în Bucureşti, pe 30 aprilie şi 1 mai 2011 la un interviu, în urma căruia se vor anunţa câştigătorii „paşaportului pentru excelenţă”. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.