Acasă Uncategorized Bucureşti: A apărut „Ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese”

Bucureşti: A apărut „Ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese”

DISTRIBUIȚI

99284 – 16032011 –  Agenția Națională de Integritate, în cooperare cu Societatea Academică din România (S.A.R.), au publicat miercuri „Ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese”.

Ghidul a fost elaborat în baza proiectelor „Strengthening the capacity of the National Integrity Agency”, finanțat prin Programul „Matra-Kap”, dezvoltat de Ambasada Regatului Ţărilor De Jos (Olanda) la București, respectiv, „Increasing accountability in public administration”, finanţat prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European, Comisia Europeană, și se adresează beneficiarilor de la nivelul administrației publice centrale și locale.

Cele mai importante aspecte de interes pe care „Ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese” le conține sunt: definiții și tipuri de conflicte de interese/ incompatibilități; diferența dintre conflicte de interese și incompatibilități; conflicte de interese și incompatibilități pe categorii de funcții publice (primari, viceprimari, consilieri locali sau județeni, funcționari publici etc.); sancțiuni.

Ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese se regăsește, în format electronic, pe pagina de Internet a Agenției Naționale de Integritate. De asemenea, Ghidul este editat și în formă tipărită și va fi distribuit tuturor instituțiilor și autorităților publice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.