Acasă Uncategorized Bucureşti: După ce presa a readus în actualitate cazul politistului Olaru, reacționează...

Bucureşti: După ce presa a readus în actualitate cazul politistului Olaru, reacționează și MAI

DISTRIBUIȚI

98982 – 07032011 –  După ce presa a readus în atenția opiniei publice cazul polițistului dâmbovițean atacat într-un bar din Târgoviște, Ministerul Administrației și Internelor anunță că se iau măsuri pentru sprijinirea  polițistului aflat în comă, de peste 7 luni, într-o clinică austriacă. Potrivit unui comunicat MAI, secretarul de stat, Ioan Dascălu, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, a dispus ca o echipă de medici ai  MAI să se deplaseze la Viena, la clinica unde este internat poliţistul Codruţ Oprea, pentru a discuta cu conducerea unității medicale.

 

”Medicii vor observa stadiul tratamentului, evoluţia medicală şi vor analiza situaţia documentelor financiare propuse pentru decontare. Ataşatul de afaceri interne al MAI la Viena va însoţi şi acorda sprijin echipei de medici”, se precizează în comunicatul de presă

”Ministerul Administraţiei şi Internelor a acordat, la sfârşitul anului trecut, urmare a contribuţiei personale a cadrelor şi a eforturilor financiare proprii, sprijin financiar în cuantum de aproximativ 11.000 de euro, pentru tratamentul medical al poliţistului Codruţ Oprea. De asemenea, prin grija Direcţiei Medicale şi a Centrului Medical Dâmboviţa au fost asigurate poliţistului, pe parcursul internării în Secţia ATI a Spitalului de Urgenţă Floreasca Bucureşti, medicamente şi materiale sanitare, indispensabile îngrijirii bolnavului”, se mai spune în comunicat.

Familia politistului din Târgoviște aflat în comă de șapte luni după ce a fost lovit în cap de un interlop mai are nevoie de 30.000 de euro pentru a achita tratamentul din Austria.

Tatăl polițistului spune că așteapta încă ajutor de la MAI, care nu a achitat nicio factură, așa cum a promis.

Adrian Oprea, tatăl polițistului din Târgoviște are nevoie urgentă de bani pentru a putea achita două facturi emise de Clinica din Austria. Medicii austrieci au dat familiei speranțe legate de starea tânărului polițist, însă este nevoie ca el să rămână în continuare internat în această clinică.

Familia polițistului spune că până acum a primit bani doar de la angajații ministerului. Polițistul Codruț Oprea a fost internat, în comă, în septembrie anul trecut, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă, într-un bar din Târgoviște. Cel care l-a lovit este George Daniel Uță, un interlop din cunoscuta grupare ”Ghenosu”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.