Acasă Uncategorized Craiova: Bercea Mondial a pierdut ultima şansă de a fi judecat în...

Craiova: Bercea Mondial a pierdut ultima şansă de a fi judecat în libertate

DISTRIBUIȚI

99361 – 18032011 – Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, acuzat de tentativă de omor, rămâne în arest după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au respins, vineri, recursul formulat la decizia Tribunalului Olt de a-i prelungi mandatul de arestare.

Sandu Angheln zis Bercea Mondial a fost dus, vineri, la Curtea de Apel Craiova, unde le-a spus din nou magistraţilor că este nevinovat şi că totul a fost o înscenare.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au respins recursul lui Sandu Anghel, astfel că acesta rămâne în arest.

Cunoscutul cap al lumii interlope din Slatina a fost arestat de Tribunalul Olt în 20 februarie, într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Luni, magistraţii Tribunalului Olt au decis prelungirea până în 16 aprilie a mandatului de arestare pe numele lui Sandu Anghel, iar acesta a formulat recurs.

Bercea Mondial a cerut să fie eliberat sub control judiciar, însă solicitarea i-a fost respinsă, în 3 martie, de Tribunalul Olt, iar decizia a fost menţinută de Curtea de Apel Craiova.

Bercea Mondial le-a solicitat magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova să îl cerceteze în libertate întrucât are un copil bolnav de SIDA şi alţi nouă minori pe care îi are în îngrijire. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.