Acasă Uncategorized Deva: Subprefectul judeţului Hunedoara a demisionat

Deva: Subprefectul judeţului Hunedoara a demisionat

DISTRIBUIȚI

99403 – 21032011 – Subprefectul judeţului Hunedoara, Dorin Gligor, şi-a prezentat demisia din funcţie şi, în paralel, şi-a depus candidatura pentru mandatul de preşedinte al filialei judeţene Hunedoara a Partidului Democrat Liberal, în perspectiva alegerilor interne programate pentru 27 martie.

Decizia de a demisiona din funcţia de subprefect şi de a candida pentru preşedinţia organizaţiei judeţene PDL Hunedoara a fost luată de Gligor în urma consultărilor avute cu primarii şi preşedinţii organizaţiilor locale ale partidului din judeţul Hunedoara, se arată într-un comunicat al subprefectului demisionar, remis vineri.

”A fost o decizie foarte grea, pentru că funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL este una care implică o uriaşă responsabilitate. Am făcut însă acest pas bazându-mă pe o echipă pe cât de reprezentativă pentru PDL Hunedoara, pe atât de tenace şi bine intenţionată. Tocmai oamenii din această echipă au fost cei care m-au determinat să las funcţia de subprefect în schimbul celei de preşedinte de organizaţie judeţeană. Împreună cu acestă echipă intenţionăm să reclădim organizaţia judeţeană a PDL”, susţine subprefectul demisionar, citat de Administratie.ro.

De profesie inginer, Dorin Gligor a fost ales consilier judeţean din partea PDL în anul 2008, iar în perioada 2004-2008 a îndeplinit funcţia de director de producţie la compania de apă Apa Prod, subordonată Consiliului Judeţean Hunedoara. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.