Acasă Uncategorized Spania: O nouă publicaţie pentru românii din Spania

Spania: O nouă publicaţie pentru românii din Spania

DISTRIBUIȚI

99761 – 31032011 – Romanii din Spania au ocazia sa citeasca o noua publicatie romaneasca, intitulata „Occidentul Romanesc„, transmite Romanian Global News.

Fondata de Kasandra Kalmann Nasaudean si Florin Barbu, publicatia are un continut editorialistic pregatit de o echipa redactionala profesionista, sub coordonarea directa a jurnalistului Michael H. Cronkite din California – SUA, american de origine romana.

Alaturi de articole cu informatii practice si utile, publicatia ofera cititorilor teme de interes si cultura generala, pregatite de jurnalisti romani din Spania, SUA, Romania si Australia. Printre rubricile permanente regasim: consultanta juridical; sfatul psihologului; traditii romanesti, bucatarie romaneasca; interviuri cu personalitati romane; pagina sportive; informatii ale autoritatilor romane din Spania; stiri din Spania si din Romania.

Ziarul este gratuit, Occidentul Romanesc ajungand direct in locurile frecventate de romanii din Spania, sau in care acestia au acces: consulate, primarii, rute de transport Romania-Spania, in locatii de magazine si afaceri romanesti din Spania, expedieri postale etc. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.