Acasă Uncategorized Targu Mureş: Raliul Târgu Mureş, pe 6-7 mai

Targu Mureş: Raliul Târgu Mureş, pe 6-7 mai

DISTRIBUIȚI

99272 – 16032011 –  Targu Mures, etapa a II-a din campionatul national de raliuri Dunlop 2011, va avea loc anul acesta pe 6-7 mai  la Targu Mures.

Potrivit organizatorilor, formatul de anul trecut al raliului se va pastra si anul acesta, noutatea fiind pregatirile pentru un parteneriat cu Federatia maghiara de Raliuri. Vor participa masini marca Citroen C2 R2 si noul DS3 R3, Mitsubishi Lancer evolutiile 9-10, Subaru evolutiile STI 12-14, peugeot super 2000, Dacian Logan.

Organizatorii au mai anuntat ca se poarta discutii pentru a desfasura in cadrul etapei si doua competitii de marca Citroen Trophy si Cupa Logan, mentinandu-se cele doua probe superspeciale de pe „Serpentinele vechi-Targu Mures”.

Etapa de la Targu Mures se va desfasura exclusiv pe astfalt. Organizatorul etapei este clubul sportiv AMC Racing Club-condus de Mihai Leu care organizeaza doua din cele noua etape ale Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 Targu Mures si Arad.

„Echipajul Keleti-Ponta s-a inscris deja in campionat cu o masina noua. Raliu Targu Mures a fost intrudus in ultimul moment in calendar, anul acesta nu a fost nicio problema in a introduce acest raliu in campionatul national. vom aveam mute surprize de pe acum. pe 7 mai va fi si meciul de fotbal FCM-U Cluj, vrem sa invitam si echipa, vom pregati o tribuna speciala dupa meci sa vada si o masina de raliu . Invitam jurnalistii la un concurs de carting pentru jurnalisti, inainte de raliu”, a declarat Mihai Leu, la Targu Mures.

In acest an, Campionatul National de raliuri va avea patru etape de asftalt si cinci etape pe macadam. Intr-o etapa de campionat national probele speciale trebuie sa aiba o lungime de 100-120 km. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.