Acasă Uncategorized Bucureşti: Csibi Barna, pe cale de a fi concediat

Bucureşti: Csibi Barna, pe cale de a fi concediat

DISTRIBUIȚI

100437 – 27042011 –  Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a sesizat comisia de disciplină deoarece Csibi Barna nu s-a prezentat la serviciu de o săptămână. Ca urmare, Barna ar putea fi concediat.

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a „spânzurat” simbolic pe Avram Iancu, a fost detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală, potrivit unui ordin emis de preşedintele ANAF. „În perioada 20 aprilie – 20 septembrie 2011, Csibi Barna se detaşează la DGFP muncipiul Bucureşti – Administraţia Finanţelor Publice Sector 2, serviciul evidenţă plătitori persoane fizice, în funcţia publică de execuţie teritorială vacantă”, se arată într-un comunicat.

După ce cerut autorizaţie de la Primăria Miercurea Ciuc pentru o manifestare dedicată Zilei Maghiarilor de Pretutindeni (15 Martie), Csibi Barna a luat un manechin ce avea pe faţă o poză a lui Avram Iancu, pe care „l-a condamnat” şi apoi l-a „spânzurat”.

Ulterior, Barna a fost detaşat pentru şase luni de către preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, în Abrud, judeţul Alba, oraşul în care a urmat clasele elementare fostul revoluţionar Avram Iancu. Ajuns aici, a anunţat că a hotărât să îşi ia concediu de odihnă şi că nu va merge la noul loc de muncă. Cererea i-a fost acceptată. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.