Acasă Uncategorized Bucureşti: Senatul a amanat din nou alegerea membrilor CSM din partea societatii...

Bucureşti: Senatul a amanat din nou alegerea membrilor CSM din partea societatii civile

DISTRIBUIȚI

99924 – 06042011 – Senatul Romaniei a amanat din nou validarea Corinei Dumitrescu in functia de membru CSM din partea societatii civile si alegerea unui nou membru in Consiliu, in locul lasat liber dupa invalidarea numirii lui Victor Alistar in aceasta functie. Senatorii puterii si opozitiei s-au contrazis pe ordinea in care vor fi votati candidatii si au decis amanarea transarii problemei pentru sedinta de luni. Dupa ce Comisia juridica a Senatului a avizat marti, in unanimitate, cinci dintre cei sase candidati propusi de societatea civila pentru functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii ramasa vacanta ca urmare a invalidarii numirii lui Victor Alistar in aceasta functie, plenul Senatului urma ca miercuri sa aleaga unul dintre ei. In plus, senatorii urmau sa traseze definitiv si situatia Corinei Dumitrescu, care se afla in fata unui vot de revalidare ca membru al CSM din partea societatii civile.

 

 

 

 

 

 

 

            Plenul Senatului a amanat succesiv din luna ianuarie si pana in prezent luarea unei in decizii in ceea ce priveste validarea Corinei Dumitrescu.

Intre timp, din cauza numarului insuficient de membri, CSM functioneaza printr-un cvorum „special” stabilit de Guvern de 14 membri, in loc 15 cat e normal. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.