Acasă Uncategorized Craiova: Un fost poliţist şi-a împuşcat soţia şi fiica

Craiova: Un fost poliţist şi-a împuşcat soţia şi fiica

DISTRIBUIȚI

100112 – 13042011 – Fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţii al IPJ Dolj Nelu Gruia şi-a împuşcat mortal soţia. Bărbatul şi-a împuşcat şi fiica, iar apoi a încercat să se sinucidă. Incidentul a avut loc miercuri la orele 7.30 în casa familiei Gruia din Craiova. Se pare că avut loc un conflict între cei doi soţi, transmite Realitatea Tv. Nelu Gruia, actualmente preşedintele Agenţiei de Vânătoare şi Pescuit Dolj, şi-a împuşcat mortal soţia, după care a încercat să-şi omoare şi fiica. Acesta a tras înspre fată, iar un glonţ a lovit-o în cap. Fata a fost transportată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Craiova. În casa erau cei doi copii, o fată de 24 de ani şi fiul său. Băiatul a scăpat nevătămat.

 

 

 

 

Bărbatul a încercat să se sinucidă. Acesta se află acum internat tot la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Starea fostului poliţist şi a fiicei sale este destul de gravă.

„Nelu Gruia şi fiica sa se află în sala de operaţie. Se lucrează pentru salvarea vieţii celor doi. Cei doi au o stare extrem de gravă şi au plăgi pentetrante împuşcate toracice. Starea fetei este mult mai gravă decât cea a tatălui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalul de Urgenţă Craiova, Cristina Giormăneanu. Gruia, fostul şef de la arme şi muniţii, a folosit o armă pe care o deţine în mod legal. Criminaliştii au sosit la faţa locului. Zona casei a fost împrejmuită pentru cercetări. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.