Acasă Uncategorized Sibiu: Spitalul din Cisnădie va fi redeschis

Sibiu: Spitalul din Cisnădie va fi redeschis

DISTRIBUIȚI

100384 – 22042011 –  Primăria şi conducerea spitalului din Cisnădie au găsit o soluţie pentru a reînfiinţa spitalul sub o altă formă juridică. Astfel, în clădire se vor deschide şapte cabinete medicale de specialitate individuale care vor încheia contract de finanţare cu Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu, transmite Realitatea Tv.

„Spitalul din Cisnădie va funcţiona în acest regim de asistenţă medicală de specialitate în cele şapte cabinete plus laboratorul şi radiologia. Parţial se vor alocate subvenţii de la primărie iar cea mai mare parte, medicii îşi vor finanţa activitatea prin Casa de Asigurări de Sănătate”, a declarat Johann Krech, primarul oraşului Cisnădie.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate va spirjini autorităţile locale în demersul lor şi va încheia contracte cu toţi medicii care îşi înfiinţează cabinete.

„Chiar dacă nu este perioadă de contractare, Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu va urgenta procedura de contractare în ambulatoriul de specialitate pentru specialităţile clinice cu medicii care îşi vor autoriza şi evalua cabinetele conform legii”, a declarat Lăcrămioara Bogdan, purtător de cuvânt CJAS Sibiu.

qSpitalul din Cisnădie va funcţiona din nou cel mai probabil din luna mai. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.