Acasă Uncategorized Bucureşti: Boc, în plină ofenisvă electorală. Vrea la Preşedinţie?

Bucureşti: Boc, în plină ofenisvă electorală. Vrea la Preşedinţie?

DISTRIBUIȚI

101330 – 27052011 – Premierul Emil Boc a declarat joi seara la Realitatea TV ca in 2012 pierderile salariale din 2010 vor fi recuperate integral, dar cel mai probabil în doua transe. „E posibil ca prima transa sa fie acordata pana la alegeri, in prima parte a anului”, a spus Boc.Si eu si presedintele am vorbit in permanenta despre stabilitate.

            De asemenea, Boc a ţinut să precizeze că nu are de gând să demisioneze pentru că „Romania are guvern” şi a subliniat că „asta este cel mai important mesaj pe care trebuie sa-l inteleaga oamenii si cei din afara care se uita la Romania, ca tara are o coalitie stabila si este guvernata”. Boc a spus că nu s-a intalnit cu presedintele mai des ca altadata. „Este fals ca m-am dus la presedinte cu mai multi ministri. Au fost cateva discutii cu presedintele in ultimele doua – trei  saptamani, pe problemele ce tin de reformarea statului”.

 

 

 

 

Boc s-a arătat deranjat de declaraţiile secretarului general al PDL, Ioan Oltean, cunoscut drept un „foarte apropiat” al preşedintelui Traian Băsescu, care a spus că premierul trebuie să fie înlocuit şi să rămână doar preşedinte de partid. „Eu am crezut ca dupa congres colegii mei au invatat sa fie responsabili cu cuvintele. N-am fost si nu sunt omul care sa se fi agatat vreodata de putere. Am trecut prin 11 motiuni de cenzura, niciun prim-ministru dupa ’89 nu s-a confruntat cu atatea ocazii de a fi demis. Sunt constient de functia pe care o ocup si stiu ce responsabilitate are”.

Boc s-a lăudat şi cu scăderea şomajului din ultima vreme, dar nu a precizat că cifrele sunt doar despre cei care nu au loc de muncă şi care sunt în plată, în grija statului. „Datele legate de somaj spun ca somajul e de 5,2% fata de 8,4 in martie 2010. Somajul are o tendinta descrescatoare de la luna la luna”.

Nu ar fi exclus ca Boc, în calitate de şef al PDL şi de premier care spune şi se laudă peste tot că a scos ţara din criză, să îşi anunţe candidatura la Preşedinţie după terminarea mandatului lui Traian Băsescu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.