Acasă Uncategorized Bucureşti: Recensământul populaţiei de probă în perioada 7-16 mai

Bucureşti: Recensământul populaţiei de probă în perioada 7-16 mai

DISTRIBUIȚI

100687 – 05052011 – În perioada 7-16 mai 2011 se va desfăşura recensământul de probă, în vederea verificării măsurilor organizatorice privind recensământul populaţiei şi locuinţelor, care se va efectua, pe întregul teritoriu al României, în intervalul 22-31 octombrie 2011.

Organizarea şi efectuarea recensământului se realizează sub aspect tehnico-metodologic de către Institutul Naţional de Statistică, sub coordonarea şi controlul Comisiei centrale pentru recensământul populaţiei şi al locuinţelor, din componenţa căreia fac parte preşedintele, cinci vicepreşedinţi, un secretar şi 11 membri.

În vederea desfăşurării recensământului de probă, în fiecare judeţ se vor organiza şase sectoare de recensământ, astfel: trei în municipiul reşedinţă de judeţ; trei sectoare în mediul rural, astfel: 1 sector în localitatea de reşedinţă a unei comune, un sector într-o localitate componentă a unei comune care are reţea stradală şi 1 sector într-o localitate componentă a unei comune care nu are reţea stradală; trei sectoare de recensământ pentru fiecare sector al municipiului Bucureşti.

Un sector de recensământ este constituit, în medie din 100 locuinţe şi circa 300 de persoane. Recensământul de probă se va desfăşura în 261 de sectoare de recensământ teritoriale  şi  în 21 de unităţi cu spaţii colective de locuit din unele judeţe.

          Preşedintele Comisiei centrale pentru recensământul populaţiei şi al locuinţelor este ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, iar vicepreşedinţi Vergil Voineagu – preşedintele Institutului Naţional de Statistică şi Gheorghe Emacu – secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.