Acasă Uncategorized Bucureşti: Un bărbat a murit lovit de tramvaiul 32 pe Calea Rahovei

Bucureşti: Un bărbat a murit lovit de tramvaiul 32 pe Calea Rahovei

DISTRIBUIȚI

101045 – 17052011 –   Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost lovit marţi dimineaţa în Bucureşti de un tramvai de pe linia 32, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni de pe Calea Rahovei.

Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 10.30. Tramvaiul, care circula dinspre Piaţa Rahovei către Sebastian l-a lovit în plin pe bătrân. Acesta din urmă traversa strada pe trecerea de pietoni la intersecţia Calea Rahovei cu Bârcă.

Din primele informaţii, se pare că pensionarul traversa pe culoarea roşie a semaforului dar nu se ştie cu certitudine întrucât unii dintre martori spun că ar fi trecut pe culoarea verde.

Potrivit RATB, la faţa locului s-a intervenit cu utilaje de la depoul Giurgiu pentru a scoate victima de sub roţile vehiculului. 

Bătrânul a intrat în stop cardio-respirator. La faţa locului s-au deplasat cei de la SMURD care au încercat să-l resusciteze preţ de mai multe zeci de minute, dar fără niciun rezultat. „S-a intervenit şi cu o maşină de descarcerare pentru a reuşi să-l scoatem de acolo. I s-au aplicat manevre de resusciatere dar nu a mai putut fi stabilizat. S-a declarat decesul la faţa locului în jurul orelor 11.00“, a spus doctorul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al SMURD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.