Acasă Uncategorized Valcea: Incendiu puternic la Râmnicu Vâlcea. Ca de obicei in Romania, hidrantii...

Valcea: Incendiu puternic la Râmnicu Vâlcea. Ca de obicei in Romania, hidrantii nu functioneaza

DISTRIBUIȚI

100600 – 03052011  Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la marginea municipiului Râmnicu Vâlcea, într-o zonă în care sunt amplasate mai multe barăci folosite ca locuințe. Pentru stingerea incendiului la faţa locului au fost trimise opt autospeciale, dar intervenția pompierilor este îngreunată de nefuncționarea hidranților din zonă, apa fiind adusă de pompieri de la patru kilometri distanţă. Incendiul a izbucnit în complexul „Baraca 5”, colonia „Nuci”, de la marginea municipiului Râmnicu Vâlcea, unde se află opt barăci din lemn, lipite una de cealaltă, în care locuiesc şase familii.

 

Potrivit ISU Vâlcea, familiile au fost evacuate la timp și nu sunt victime. „Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu şase autospeciale, în cooperare cu două autospeciale de pe platforma chimică, una de la Oltchim şi una de la CET, dar hidranţii din zonă nu au putut fi folosiţi. Până la stingerea incendiului, au ars acoperişul celor opt locuinţe, pe o suprafaţă de circa 560 de metri pătraţi, şi bunurile aflate în acestea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

 

El a precizat că pompierii au reuşit să salveze mai multe animale şi zeci de păsări ale celor şase familii. Reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea investighează cauza nefuncţionării hidranţilor, în condiţiile în care în zonă există apă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.