Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Crima din Primaverii: Fiica si-a ucis mama

Bucuresti: Crima din Primaverii: Fiica si-a ucis mama

DISTRIBUIȚI

102448 – 06072011 – Politistii au stabilit, miercuri, concluziile preliminare ale crimei din cartierul bucurestean Primaverii.

Astfel, se pare ca femeia de 44 de ani, Cristina Verona, si-a omorat mama dupa care s-a sinucis, informeaza Antena 3.

Potrivit medicilor, cele doua femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele lor fiind intr-o stare inaintata de putrefactie.

Cele doua au fost gasite decedate, marti seara, in cartierul Primaverii din Capitala. Vecinii acestora au sunat la 112 si au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.

Echipajul medical care a ajuns la fata locului a gasit in imobil doua cadavre in stare avansata de putrefactie, stabilindu-se ca decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore inainte.

Primele informatii aratau ca femeia mai tanara avea multiple plagi pe corp, fiind gasita spanzurata de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goala, in baie.

Potrivit presei Cristina Verona este un fost jurnalist si expert in comunicare. Ea a fost redactor – sef la revistele Elle Romania si Reader’s Digest, potrivit Adevarul. In plus, femeia a ocupat functia de redactor-sef si la revista Sale&Pepe Romania, precum si PR pentru Grafitti BBDO Advertising si ofiter de Relatii Publice la The United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR).

Cristina Verona nu avea copii si era divortata. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.