Acasă Politic Bucuresti: Fostul sef al Garzii Financiare Bucuresti reinstalat in functie

Bucuresti: Fostul sef al Garzii Financiare Bucuresti reinstalat in functie

DISTRIBUIȚI

102638 – 13072011 – Fostul sef al Garzii Financiare Bucuresti, Constantin Stelica, care este cercetat de ANI pentru ca nu poate justifica peste trei milioane lei, a fost reangajat ca sef al uneia dintre cele patru divizii in care va fi reorganizata institutia.

Constantin Stelica, sef al uneia dintre cele foste sase divizii ale Garzii Financiare Bucuresti, a ocupat si functia de sef sectie al Garzii Financiare Bucuresti pana in data de 30 iunie, cand a primit preaviz impreuna cu alti 57 de angajati in functii de conducere, explica reprezentantii ANAF.

In urma unui proces de reorganizare, 1.063 de angajati ai Garzii Financiare au primit in total preaviz si au fost examinati, iar in urma testarilor vor pleca din institutie cel putin 291 de salariati, reprezentand 21% din total.

Reorganizarea institutiei presupune si reducerea numarului de divizii ale Garzii Financiare Bucuresti la patru, iar posturile de conducere sunt ocupate prin concurs.

Potrivit reprezentantilor ANAF, Constantin Stelica a optat pentru unul din cele patru posturi de sefi de divizie, insa nu a fost nevoit sa se prezinte la examen, fiind singurul candidat pe postul respectiv.

De altfel, toate cele patru posturi de sef divizie au fost ocupate fara examinare intrucat a fost doar un singur candidat pe loc si, potrivit legii, acestia au fost incadrati fara concurs. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.