Acasă Politic Bucuresti: Ioan Oltean crede ca PDL a obtinut un rezultat foarte bun...

Bucuresti: Ioan Oltean crede ca PDL a obtinut un rezultat foarte bun la alegerile partiale de duminica

DISTRIBUIȚI

103430 – 22082011– Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, luni, că PDL a obţinut „un rezultat foarte bun” la alegerile parţiale din Neamţ şi Maramureş, având în vedere că „a jucat în deplasare”, cele două colegii fiind „pe teritoriul USL„. „A fost un rezultat foarte bun. S-a dovedit încă o dată că USL e departe de cele 60 de procente pe care le are, că PDL se menţine în limita procentului politic pe care l-a obţinut la alegerile din 2008, 35-37-40 de procente, în consecinţă nu putem fi decât mulţumiţi”, a declarat Oltean înaintea şedinţei BPN al PDL.El a mai spus că cele două colegii unde au avut loc alegeri au fost pe „teritorul USL”. „Să nu uităm un lucru elementar: am jucat în deplasare, cele două colegii din Neamţ şi Maramureş au fost pe teritoriul USL,

 cu primari majoritari de această opţiune politică. În consecinţă, zic eu, că nu e rău pentru PDL”, a adăugat Ioan Oltean.

Candidatul PDL Adrian Rădulescu a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 6 Neamţ, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, luni dimineaţa, de către Biroul Electoral de circumscripţie Neamţ. După numărarea voturilor din cele 82 de secţii de votare, Adrian Rădulescu a întrunit 54,95 % dintre opţiuni (17.186 de voturi) în timp ce contracandidatul său, Liviu Harbuz (PDL) a primit 14.089 voturi (45,05 dintre opţiuni), a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de circumscripţie Neamţ, Constantin Chiriac.

Candidatul USL Florin Tătaru a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramureş, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, în noaptea de duminică spre luni de către Biroul Electoral de circumscripţie Maramureş.

După numărarea voturilor din cele 79 de secţii de votare, Florin Tătaru a întrunit 42,67% dintre opţiuni (9433 de voturi) fiind urmat de Mariana Popa (PDL) cu 35,48% dintre opţiuni (7845 de voturi). Candidatul PER a primit 4338 voturi (19,62%) şi cel al PRM a primit 493 de voturi (2,23%). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.