Acasă Politic Bucuresti: Senatorul Mircea Diaconu a pierdut procesul cu ANI

Bucuresti: Senatorul Mircea Diaconu a pierdut procesul cu ANI

DISTRIBUIȚI

104133 – 19092011 – Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia formulata de senatorul PNL Mircea Diaconu impotriva raportului de evaluare emis de Agentia Nationala de Integritate, prin care s-a stabilit ca parlamentarul s-a aflat in stare de incompatibilitate.

In ianuarie 2011, ANI a constatat ca Mircea Diaconu a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor, deoarece, incepand cu data de 19 decembrie 2008, a exercitat simultan functia de senator si pe cea de director-manager al Teatrului „C. I. Nottara”.

Fapta persoanei cu privire la care s-a constatat starea de incompatibilitate constituie temei pentru eliberarea din functie ori, dupa caz, constituie abatere disciplinara si se sanctioneaza potrivit reglementarii aplicabile demnitatii, functiei sau activitatii respective.

Persoana care face obiectul evaluarii poate contesta raportul de evaluare a incompatibilitatii, in termen de 15 zile de la primirea acestuia, la instanta de contencios administrative. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.