Acasă Politic Ramnicu Valcea: Arestati pentru trafic de influenta cu angajari la SRI

Ramnicu Valcea: Arestati pentru trafic de influenta cu angajari la SRI

DISTRIBUIȚI

104088 – 16092011- Tribunalul Vâlcea a dispus arestarea pentru 29 de zile a doi bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă după ce au pretins şi primit 2.000 lei cu promisiunea că pot interveni pentru facilitarea angajării unei tinere în cadrul Serviciului Român de Informaţii (SRI).          Pe 12 septembrie 2011, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a prezentat o persoană, care a sesizat că la sfârşitul lunii august 2011, doi bărbaţi i-au pretins şi şi au primit 2.000 lei, lăsând să se înţeleagă că pot interveni la nivelul SRI în vederea angajării fiicei sale. Unul dintre cei doi s-a prezentat ca fiind colaborator al poliţiei, iar celălalt drept fost poliţist, actualmente lucrător SRI.

 

 

            Din momentul sesizării, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Vâlcea au fost delegaţi să efectueze activităţi investigaţii în această cauză, existând suspiciuni cu privire la identitatea reală a celor doi.

            Cu sprijinul SRI – Direcţia Judeţeană de Informaţii Vâlcea s-a reuşit stabilirea identităţii reale a bărbaţilor, cu vârstele de 63, respectiv 43 ani, precum şi identificarea adreselor şi autoturismelor personale.

            Pe 15 septembrie 2011, ofiţerii DGA, cu sprijinul SRI şi al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Vâlcea, au efectuat percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate înscrisuri care au legătură cu cauza. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.