Acasă Politic Targu Jiu: Fostii sefi ai minei Petrila condamnati la inchisoare

Targu Jiu: Fostii sefi ai minei Petrila condamnati la inchisoare

DISTRIBUIȚI

104310 – 26092011 – Cei trei inculpati in dosarul Petrila vor face inchisoare, a hotarat, luni, Tribunalul Gorj, care a mentinut astfel decizia data in prima Instanta, de catre Judecatorie. Adrian Necula, fostul director al EM Petrila, Gheorghe Rosu, inginerul sef securitate miniera si Dan Stefan Ungur, seful statiei de salvare miniera, nu au fost multumiti de sentinta data de magistratii Judecatoriei Targu-Jiu in noiembrie anul trecut si au declarat apel. Procesul s-a judecat la Targu Jiu, si, dupa mai multe amanari, fostul director Aurelian Necula a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare. Gheorghe Rosu a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare, iar Dan Ungur la sase ani si sase luni de inchisoare.

 

 

Cei trei au fost invinovatiti de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si de infractiuni privind nerespectarea masurilor de protectie a muncii.

Cei trei inculpati in dosarul de la Petrila vor face recurs. Asta spune avocatul fostului director de la vremea exploziei din mina Petrila, care considera decizia Tribunalului Gorj ca fiind una nelegala si pe care o vor ataca pe calea legii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.