Acasă Politic Bucuresti: Cristian Diaconescu: “PDL sa-si vada de treaba. UNPR nu va intra...

Bucuresti: Cristian Diaconescu: “PDL sa-si vada de treaba. UNPR nu va intra niciodata in Miscarea Populara”

DISTRIBUIȚI

104553 – 05102011 –   Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, le-a transmis politicienilor din PDL că Uniunea nu se va topi în Mişcarea Populară, aşa cum au afirmat democrat-liberalii. Diaconescu le recomandă acestora să îşi vadă de treabă, întrucât aşa ceva nu se va întâmpla niciodată. Diaconescu precizează că UNPR este şi va rămâne un partid de centru-strânga, care va respecta valenţele doctrinare de stânga. De asemenea, Cristian Diaconescu susţine că nu este exclusă o discuţie cu liderii Mişcării Populare în ceea ce priveşte eventualele configurări de guvernare  după alegerile din 2012. ”În opinia mea, UNPR rămâne de centru-stânga, rămâne un partid care respectă valenţele doctrinare de stânga.

 Rămânem consecvenţi acestui proiect şi nu-l vom abandona. Evident, pentru un proiect şi un program putem avea o discuţie în ceea ce priveşte eventuale configurări ulterioare de guvernare, de preluare a unor anumite atribuţiuni, este în regulă, însă este o altă chestiune. Dar cât priveşte topirea doctrinară, exclus”, a declarat Cristian Diaconescu, citat de E-politic.

Liderul UNPR spune că în acest moment Mişcarea Populară este o metaforă şi nu poate fi vorba despre o discuţie până când nu va exista un program şi ”câteva elemente de politică consecventă. ”Este o formă de narcisism, mai ales a unora care încearcă să-şi găsească un loc în politică, în sistemul politic comunicaţional românesc, care nu cred că au şanse de izbândă. M-a şi deranjat faptul că anumiţi politicieni din PDL au afirmat la un moment dat că ar urma să ne topească şi pe noi în această mişcare, că singura noastră şansă ar fi să intrăm în această mişcare. Le spun să-şi vadă de treabă pentru că nu se va întâmpla niciodată aşa ceva. Deocamdată mişcarea este o metaforă, să vedem ce va ieşi. Când vor avea un program, câteva elemente de politică consecventă, atunci putem discuta, dar până atunci…”, a adăugat Diaconescu. . www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.